Filter REGO R 700 V ePM1 (F7 + F7) – 540×260×46

695 kr

Artikelnr: rego r 700 H 540×260×46 Kategori:

Tillverkat i enlighet med gällande regler för ventilationsfilter i bostäder!

  • 90 dagars öppet köp
  • Likt originalfilter av högsta klass
  • Vi säljer enbart Svensktillverkade filter

Filter REGO R 700 V Standardfilter

Standardfilter likt Komfovent REGO R 700 H originalfilter

Detta filter passar Komfovent REGO 700 V

OBS! Se måtten på dina nuvarande filter och jämför med måtten nedan.

Leveransen av  filter REGO R 700 V innehåller

  • 1 st filter ePM1 (tidigare F7) för tilluften
    • Filtermått: 540×260×46
  • 1 st filter ePM1 (tidigare F7) för frånluften
    • Filtermått: 540×260×46

Filter REGO R 700 V med ISO 16890

Detta filterset uppfyller de nya ISO 16890 kraven på hållbar partikelfiltrering. De nya ISO reglerna infördes 2016 och 2018 ersattes de tidigare benämningarna G1-F9 till PM1, PM2.5 och PM10. Detta filter uppfyller den högsta klassen inom ramen för ISO 16890 och kallas ePM1.

Svensk tillverkning på alla våra ventilationsfilter!

Alla våra filter tillverkas i Sverige av en fabrik som är certifierade för ISO 16890. Därav kan du alltid känna dig trygg med att du köper de senaste filtren till rätt pris!

Bytesintervaller för ventilationsfilter i FTX aggregat

För dig som har ett Komfovent REGO R 700 V aggregat och bor minst 10 km nära en stor väg så bör du byta dina filter 2 ggr per år. Även om du bor i ett område som avger stora mängde pollen eller grusdamm så bör du byta filterna i ditt REGO R 700 V aggregat.

Dessa filter för REGO R 700 V håller senaste ISO 16890 standarden för global hållbarhetsutveckling och är därmed ett grönt alternativ!

Filter rego r 700 v

Läs mer om ISO 16890 här: ISO 16890 Information

Se samtliga ventilationsfilter här: Ventilationsfilter

Komfovent, tillverkaren till ditt ventilationsaggregat, är ett företag baserat i Litauen och är verksamma över hela världen. I skrivande stund så är dom störst i Europa. Dem har en personalstyrka på över 700 människor som utvecklar deras aggregat samt vilka filter som lämpar sig bäst för optimal prestanda. Våra filter motsvarar exakt samma krav som dem ställer på ventilationsfilter för respektive aggregat vi säljer.

Varning för billiga kopior till Filter REGO R 700 V!

Det kryllar av hemsidor på internet just nu som säljer mycket billiga kopior på ventilationsfilter till en mängd olika aggregat. Därför är det ytterst viktigt för dig som kund att hitta filter som verkligen håller måttet och gör sitt jobb.

Hur kan du avgöra vilka filter som är bra eller dåliga?

Ett sätt är att titta på priset! Ventilationsfilter kostar ganska mycket att tillverka då processen är komplicerad för att kunna uppfylla de nya ISO kraven. På så sätt är det väldigt enkelt att avgöra vilka filter som är av hög kvalitet eller av sämre kvalitet.

Vad händer med FTX aggregatet om jag väljer billiga filter?

Då mycket smuts samlas på filtrets yta, så är filtreringskvaliteten av yttersta vikt. Ett filter av dålig kvalitet släpper igenom mycket av smutsen som egentligen skall fastna i filtret och blåser i den i huset. Även FTX aggregatets fläktar och värmeväxlare blir nedsmutsade och går tillslut sönder. Det blir därför en dyr åtgärd när fel filter använts i ett FTX aggregat.

Ventilationsfilter av hög kvalitet!

När du väljer ett filter av oss som håller högsta filterklass och kvalitet så garanterar vi att er inomhusluft är perfekt samt att ert FTX aggregat inte kommer drabbas av nedsmutsning och därmed kommer det hålla under en lång tid utan problem!

Vad gör jag med mina gamla Filter REGO R 700 V?

Då våra filter är tillverkade av antingen enbart papper och/eller tyg med trä, så kan du slänga dina gamla filter i återvinningen eller kanske elda upp dom i öppna spisen för ytterligare värmetillskott 🙂 Billiga filter har ofta en metallram på vissa av sina filter, då trä är dyrare, det medför att själva deponeringen av dina gamla filter också blir besvärligare. Det finns alltså enbart fördelar med att köpa filter av högsta kvalitet av oss!

Tack för att du tog dig tid att läsa detta!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Varukorg
Rulla till toppen