Vår COVID-19 policy - Klicka här för att läsa!

För att motverka smittspridningen av coronaviruset så utför vi aldrig arbeten eller kundbesök vid minsta tecken på sjukdom.
Vi undviker att ta i hand när vi kommer ut på besök och/eller för att utföra arbeten.
Du som kund kan alltid känna dig trygg med att vi som företag tar vårt största ansvar gällande den rådande krisen.

 

Ta hand om er!

 

Varmaste hälsningar

Miguel Annefalk, VD

Våra tjänster - dina önskemål

Med över 20 års erfarenhet av att förse privatpersoner med frisk luft är vi ett av mälardalens mest pålitliga och kostnadsmedvetna ventilationsföretag.

FTX Ventilation

Att ventilera med ett FTX system är det mest effektiva sättet att omsätta rätt mängd luft samtidigt som det medför enorma hälsofördelar och lägre energiförbrukning.

Läs mer | Begär en offert!

Byta FTX aggregat

Är du i behov av att byta ut ditt gamla FTX aggregat? Vi byter enkelt ut gamla FTX aggregat och installerar ett nytt aggregat med den senaste tekniken. 

Läs mer | Begär en offert!

Radonsanering

Vi erbjuder professionella helhetslösningar inom radonsanering. Vi hjälper till med allt från mätningar, radonbidrag och färdig lösning.

Läs mer | Begär en offert!

Ventilationsservice

För nyare aggregat lönar det sig att regelbundet underhålla och reparera trasiga delar och komponenter. Hör av dig så hjälper vi hjärna till.

Läs mer | Begär en offert!

OVK besiktning

Har du nyligen byggt ett hus och installerat ett ventilationssystem? Kontakta oss så kan vi komma ut och besiktiga installationen och leverera ett godkänt OVK protokoll.

Läs mer | Begär en offert!

Scroll to Top