Offert Ventilationsfilter

“Offert Ventilationsfilter” är en tjänst vi erbjuder som är mycket uppskattad av både föreningar och företag pga våra låga priser och höga kvalitet.

Offert ventilationsfilter föreningar företagOffert Ventilationsfilter

Vår offert tjänst för köp av större mängder filter till ventilationsanläggningar är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något köp när du fyller i formuläret. Fyll enkelt i era uppgifter i formuläret så blir du kontaktad inför en offert för ventilationsfilter till er anläggning.

Kostnadsfri offert för ventilationsfilter

En offert för nya filter till bostadsrättsföreningar och företag är helt kostnadsfri. Enklast är om ni redan har en inventerad lista med de filter ni behöver. Vi kan även komma ut på plats för en genomgång av de ventilationsfilter ni behöver till era anläggningar. Även platsbesök är helt kostnadsfria.

Här erbjuder vi offert för ventilationsfilter

Kontoret och lagret är lokaliserat i centrala Sörmland. Det innebär att vi kan utföra platsbesök inför en offert för nya ventilationsfilter i ett stort geografiskt område. Nedan följer några städer där vi kan utföra ett personligt möte. Vi kan även erbjuda en offert för nya ventilationsfilter till föreningar och företag över hela sverige. Detta sker dock via telefon och e-post.

Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Bålsta, Nykvarn,  Gnesta, Flen, Katrineholm, Nyköping, Köping, Arboga, Kungsör m.fl.

Vad ingår i en offerten för ventilationsfilter?

När vi offererar ventilationsfilter till företag och föreningar så ingår följande:

Besök på plats med en gemensam genomgång, projektering, förslag av nya ventilationsfilter samt leveranskostnad, upprättande av offert etc.

Våra offerter för ventilationsfilter till företag och brf innehåller allt du behöver för att kunna ta ett beslut. Det brukar alltid uppstå frågor och funderingar innan beslut tas inför köp av nya filter till en större anläggning, då finns vi naturligtvis alltid till hands för att svara på dina frågor..

Läs mer om vår tjänst, Byta FTX aggregat här!

Läs även om den nya ISO 16890 standarden här!

Varukorg
Rulla till toppen