Vår COVID-19 policy - Klicka här för att läsa!

För att motverka smittspridningen av coronaviruset så utför vi aldrig arbeten eller kundbesök vid minsta tecken på sjukdom.
Vi undviker att ta i hand när vi kommer ut på besök och/eller för att utföra arbeten.
Du som kund kan alltid känna dig trygg med att vi som företag tar vårt största ansvar gällande den rådande krisen.

 

Ta hand om er!

 

Varmaste hälsningar

Miguel Annefalk, VD

Offert Service Ventilation

”Offert Service Ventilation” är en populär offerttjänst vi erbjuder till privatpersoner! Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig för en genomgång.

Personuppgifter
Här nedan kan du bifoga ritningar eller andra dokument
Accepterade filtyper: jpg, gif, pdf, doc, docx, pages, numbers, jpeg, txt

Offert Service Ventilation

Vi erbjuder kostnadsfria offerter för service av ventilationsanläggningar. Det kostar inget att begära en offert för ventilationsservice. Vi garanterar billigaste priser på service av ventilationssystem i mälardalen.

Service Ventilation med garanti

Vi garanterar att vi åtgärdar eventuella fel på ventilationssystemet och/eller aggregatet vid en service. Vi hittar alltid en lösning på problemet när vi utför en service på en ventilationsanläggning. När du får en Offert på service från oss kan du vara säker på att vi åtgärdar alla problem med din ventilationsanläggning.

Här kan vi erbjuda Offert för Service av ventilation

Vi utgår från centrala Sörmland och kan erbjuda kostnadsfria offerter för service av ventilationsanläggningar runt hela mälardalen. Nedan kan du se några av de städer vi utför service av ventilationssystem. Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Bålsta, Nykvarn,  Gnesta, Flen, Katrineholm, Nyköping, Köping, Arboga, Kungsör m.fl.
Vad ingår i en offert för ventilationsservice
En offert för service av ventilation innehåller följande Åtgärdsförslag, tydlig prissättning, tydlig information om åtgärder och materialval samt garanti om fullständig åtgärd. I offerten för service av din ventilationsanläggning ingår alltså all information du behöver för att kunna ta ett beslut om ev beställning. Skulle det uppstå frågor längs vägen finns vi naturligtvis där för att svara på alla dina frågor.

Hur ofta bör man utföra en ventilationsservice?

En ventilationsanläggning bör servas och ses över med jämna mellanrum. Dock kan det vara bra att begära en offert om ditt FTX aggregat gått sönder. Genom att få en offert specifikt för service av din ventilationsanläggning så kan du vara säker på att anläggningen ses över på rätt sätt. Läs mer om ventilationsservice! Läs även om fördelarna med ventilationsservice här!

Offert Service Ventilation & ventilationsservice

Vi erbjuder gratis offert för Service Ventilation. Billig service ventilation

Rulla till toppen
Scroll to Top