Vår COVID-19 policy - Klicka här för att läsa!

För att motverka smittspridningen av coronaviruset så utför vi aldrig arbeten eller kundbesök vid minsta tecken på sjukdom.
Vi undviker att ta i hand när vi kommer ut på besök och/eller för att utföra arbeten.
Du som kund kan alltid känna dig trygg med att vi som företag tar vårt största ansvar gällande den rådande krisen.

 

Ta hand om er!

 

Varmaste hälsningar

Miguel Annefalk, VD

Offert Radonsanering

Här kan du fylla i dina uppgifter och begära en offert för radonsanering. Vår tjänst ”Offert Radonsanering” är helt kostnadsfri att utnyttja.

Personuppgifter:
Här nedan kan du bifoga mätresultat, ritningar eller andra dokument
Accepterade filtyper: jpg, gif, pdf, doc, docx, pages, numbers, jpeg, txt

Begär en offert för radonsanering med FTX ventilation

Det är väldigt populärt att sanera radon med hjälp av FTX ventilation. Om du utfört en radonmätning och dina mätvärden överstiger 200bq så är det läge att ta in en offert för radonsanering omgående. Använd vårt tjäna Offert radonsanering helt kostnadsfritt.

Offert för radonsanering för markradon

Om du har markradon så kan vi med enkelhet installera en radonsug som effektivt sanerar allt radon under plattan. Begär en offert för radonsanering och ange att du har radon i marken så återkommer vi inom kort med en uppföljning.

Här erbjuder vi vår tjänst Offert Radonsanering

Då vi utgår från centrala sörmland kan vi erbjuda radonsanering runt om hela mälardalen. Om du begär en offert för radonsanering så kan vi även utföra ett gratis hembesök. Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Bålsta, Nykvarn,  Gnesta, Flen, Katrineholm, Nyköping, Köping, Arboga, Kungsör m.fl.
Detta ingår i offerten
Efter du skickat in en offerförfrågan om radonsanering så kontaktar vi dig för ett uppföljande samtal. Vi bokar en tid för ett personligt hembesök där vi tillsammans går igenom förutsättningarna och kan avgöra vilka delar av huset som behöver saneras från radon. Vi tar del av din långtidsmätning och kan därmed avgöra huruvida radonet skall saneras. I offerten för radonsanering ingår även tydlig information om hur vi avser sanera radonet och exakt vilken utrustning som vi avser tillämpa. Det betyder att du som kund kan känna dig 100 % trygg med att begärs en offert om du har radon i huset. En offertförfrågan om radonsanering är aldrig bindande på något sätt. Det är endast en inledning på ett möjligt samarbete. Vi garanterar att radonhalten understigen 200 bq efter vi utförd en radonsanering i ert hus, oavsett om vi installerar ett FTX system eller en radonsug för radonsanering. Tack för att du använder vår offerttjänst för att sanera radon i ditt hus. Läs mer om radonsanering här! Läs även om radonsanering här!
Offert radonsanering

Vi erbjuder offerter för radonsanering samt kostnadsfria hembesök.

Rulla till toppen
Scroll to Top