Vår COVID-19 policy - Klicka här för att läsa!

För att motverka smittspridningen av coronaviruset så utför vi aldrig arbeten eller kundbesök vid minsta tecken på sjukdom.
Vi undviker att ta i hand när vi kommer ut på besök och/eller för att utföra arbeten.
Du som kund kan alltid känna dig trygg med att vi som företag tar vårt största ansvar gällande den rådande krisen.

 

Ta hand om er!

 

Varmaste hälsningar

Miguel Annefalk, VD

Offert OVK Besiktning

Offert OVK besiktning – Fyll i dina uppgifter nedan samt beskriv kort på vilket sätt du behöver hjälp så kontaktar vi dig för en genomgång inför en offert.

Här nedan kan du bifoga ritningar eller andra dokument
Accepterade filtyper: jpg, gif, pdf, doc, docx, pages, numbers, jpeg, txt

Begär en offert för OVK besiktning

Genom att du skickar in en offert förfrågan för en OVK besiktning via detta formulär så erhåller vi de uppgifter som krävs för att vi skall kunna lämna en korrekt offert till er för en OVK besiktning. Ibland kan det krävas att vi måste komma ut på ett platsbesök för att kunna lämna en offert inför en obligatorisk ventilationskontroll.

Gratis offert för OVK besiktning

Till skillnad mot de flesta andra aktörer på marknaden så debiterar vi aldrig för en OVK offert. Vi anser att en offert alltid skall vara gratis oavsett om det gäller FTX ventilation, service eller OVK.

Här erbjuder vi offerter för OVK besiktningar

Vi utgår från hjärtat av Sörmland och kan därför erbjuda kostnadsfria offerter för OVK besiktningar över hela mälardalen. Här nedanför kan du se ett urval från de orter vi erbjuder offert OVK.

Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Bålsta, Nykvarn,  Gnesta, Flen, Katrineholm, Nyköping, Köping, Arboga, Kungsör m.fl.

Detta ingår i en OVK offert

När du får en offert för en OVK besiktning från oss så ingår följande:

Tydlig specifikation över samtliga ingående delar för uppdraget. Hur vi aviserar de boende. Vilka dagar/tider vi kommer utföra själva besiktningen.

Vem som ansvarar för nyckelhantering samt kontaktpersoner.

Efter avslutad besiktning lämnar vi alltid ett tydligt protokoll på vad som är utfört samt en lista på eventuella brister.

Vid eventuella brister så lämnar vi alltid ett kostnadsförslag på att åtgärda bristerna som gör att anläggningen får en godkänd OVK

En obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är ett regelbundet inspektionsprogram för byggnaders ventilationssystem som syftar till att säkerställa att inomhusklimatet uppfyller lagstiftningen. Det är byggnadens ägare som ansvarar för att genomföra en reguljär OVK, som ska utföras av en certifierad kontrollant.

En OVK är ett mycket viktigt steg för att säkerställa att byggnadens ventilationssystem fungerar som det ska och att inomhusklimatet är godkänt enligt gällande bygglagen. Genom en regelbunden OVK kan fastighetsägare också få insyn och kontroll över det inomhusklimat som befinner sig i byggnaden och säkerställa att det är säkert för boende och användare.

Snabbfakta kring offert för OVK besiktning

• En obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är en regelbunden besiktning av ett ventilationssystem som är en del av bygglagen för att kontrollera inomhusklimatet.

• Syftet med en OVK är att säkerställa att ett ventilationssystem fungerar som det ska och att det uppfyller lagstiftningens krav på kvalitet.

• En OVK är ett krav för alla fastighetsägare som har ett ventilationssystem inomhus. Det är ägarens ansvar att genomföra en OVK regelbundet.

• En certifierad kontrollant måste genomföra en OVK, som kontrollerar hela ventilationssystemet för att säkerställa att inomhusklimatet är säkert och godkänt.

• Genom att utföra regelbundna OVK:er kan fastighetsägaren vara säker på att byggnadens inomhusklimat uppfyller lagstiftningens krav.

Allt du behöver veta om en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är att det är ett regelbundet inspektionsprogram för byggnaders ventilationssystem, som är en del av gällande bygglagen, för att kontrollera kvaliteten på inomhusklimatet. Det är fastighetsägarens ansvar att genomföra en OVK regelbundet, som ska utföras av en certifierad kontrollant, och göra det möjligt att säkerställa att byggnadens ventilationssystem uppfyller lagstiftningens krav. Genom regelbundna OVK:er kan fastighetsägaren även få insyn och kontroll över det inomhusklimat som befinner sig i byggnaden.

Läs mer om OVK besiktning här!

Läs även om fördelarna med OVK här!

Offert OVK besiktning

Vi erbjuder gratis offert för OVK besiktning. Även gratis hembesök.

Varmt välkomna till oss för en gratis OVK offert!

Rulla till toppen
Scroll to Top