Vår COVID-19 policy - Klicka här för att läsa!

För att motverka smittspridningen av coronaviruset så utför vi aldrig arbeten eller kundbesök vid minsta tecken på sjukdom.
Vi undviker att ta i hand när vi kommer ut på besök och/eller för att utföra arbeten.
Du som kund kan alltid känna dig trygg med att vi som företag tar vårt största ansvar gällande den rådande krisen.

 

Ta hand om er!

 

Varmaste hälsningar

Miguel Annefalk, VD

Offert Byta FTX Aggregat

”Offert Byte FTX Aggregat” är en tjänst vi erbjuder som blivit omåttligt populär! Om du fyller i nedan uppgifter samt beskriver kort på vilket sätt du behöver hjälp. Därefter kontaktar vi dig för en genomgång inför en offert.

Här nedan kan du bifoga ritningar eller andra dokument
Accepterade filtyper: jpg, gif, pdf, doc, docx, pages, numbers, jpeg, txt

Offert byta FTX aggregat

Vår offert tjänst för byte av FTX aggregat är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något köp. Fyll i dina uppgifter i formuläret så blir du kontaktad inför en offert för byte av ditt befintliga FTX aggregat.

Kostnadsfri offert för att byta FTX aggregat

En offert för ett aggregatbyte kostar inget. Oftast kan vi avgöra priset på bytet av ditt FTX aggregat genom ett telefonsamtal samt titta på bilder som du kan skicka till oss. Om vi måste åka ut på plats och titta inför en offert för bytet av ditt FTX aggregat så gör vi naturligtvis det helt gratis.

Här erbjuder vi utbyte av FTX aggregat

Kontoret och lagret är lokaliserat i centrala Sörmland. Det innebär att vi kan lämna offert för byte av FTX aggregat i ett stort geografiskt område. Nedan följer några städer där vi kan byta FTX aggregat.

Stockholm, Södertälje, Strängnäs, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Bålsta, Nykvarn,  Gnesta, Flen, Katrineholm, Nyköping, Köping, Arboga, Kungsör m.fl.

Vad ingår i en offerten för ett aggregatbyte?

När vi offererar tjänsten Byta FTX Aggregat så ingår följande:

Besök hemma hos dig, gemensam genomgång, projektering, förslag av nytt FTX aggregat samt material, upprättande av offert etc.

Våra offerter för utbyte av ett befintliga FTX aggregat innehåller allt du behöver för att kunna ta ett beslut. Det brukar alltid uppstå frågor och funderingar innan beslut tas inför ett aggregatbyte, då finns vi naturligtvis alltid till hands för att svara på dina frågor..

Läs mer om vår tjänst, Byta FTX aggregat här!

Läs även om fördelarna med FTX Ventilation här!

Offert Byta FTX Aggregat till ett nytt

 

Rulla till toppen
Scroll to Top